Număr record de magazine noi inaugurate de PENNY pe plan local în 2023

2023 este primul an în care discounterul german PENNY a inaugurat 40 de filiale în întreaga țară. Astfel, compania a încheiat anul cu 376 de magazine în România.

În ultimele zile ale anului trecut, PENNY a deschis cinci magazine noi în mai multe localități, respectiv Craiova, Baia Mare, Cehu Silvaniei, Tălmaciu și Cobadin, județul Constanța.

Deschis din 23 decembrie, magazinul din Craiova, situat pe strada Simion Stoilov, nr. 7, are 23 de locuri de parcare, din care 2 pentru persoane cu dizabilități și o suprafață a sălii de vânzare de 695.50 mp.

Magazinul PENNY Cehu Silvaniei, județul Sălaj, deschis pe 29 decembrie, în strada Hododului nr. 4E, dispune de 62 de locuri de parcare și are o suprafață de vânzare de 874.73 mp.

CITEȘTE ȘI: Penny a remodelat încă 20 de magazine

Deschis pe 29 decembrie, magazinul PENNY Tălmaciu, din strada Nicolae Bălcescu nr. 43, are 66 de locuri de parcare, iar suprafața sălii de vânzare este de 837.05 mp.

Tot pe 29 decembrie s-a deschis și un nou PENNY Baia Mare. Situat pe Bld. Independenței nr. 40, magazinul oferă 54 de locuri de parcare și are o suprafață de vânzare de 874.75 mp.

Noul magazin PENNY Cobadin, județul Constanța, de pe șoseaua Ostrov nr. 2, are 52 de locuri de parcare, din care 2 pentru persoane cu dizabilități și o suprafață a sălii de vânzare de 862.12 mp.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...