All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 23 ianuarie | 2021
2.9 C
București

NTT Data și Siemens au închiriat spații în AFI Park Brașov

AFI Park Brașov anunță că a semnat contracte cu doi noi chiriași: Siemens și NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8.300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială.

AFI Park Brașov face parte din proiectul mixt AFI Brașov, care îmbină un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și două clădiri de birouri Clasa A.

Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp.

Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi și sustenabile, certificate LEED Gold.

Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane Euro.

Cine sunt noii chiriași

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România al cărei nume este, de 114 ani în România, sinonim cu realizări tehnice, inovație, calitate și încredere.

Siemens operează în prezent 4 fabrici și 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajați în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT și integrare sisteme din lume, cu o echipă de peste 2.000 de specialiști în România și în Serbia, care livrează o varietate de proiecte în industrii diverse: industria auto, industria bancară, producție, energie și utilități, sectorul public, retail, transport și logistică.

- PUBLICITATE -