Novum Invest Splaiul Independenței

Novum Invest Splaiul Independenței se află în zona Politehnicii București, intrarea dinspre complexul studențesc Grozăvești.

Construcția ansamblului a început în 2015, iar la finalul lucrărilor va cuprinde 8 blocuri cu regim de înălțime S+D+P+9. Locuitorii ansamblului Novum Invest Splaiul Independenței vor beneficia de pază 24 / 24, grădiniță, after school, sală de fitness, spațiu de joacă pentru copii, piscină, supermarket, spații verzi și de recreere.

Harta

Acces 

Accesul spre ansamblul rezidențial este foarte lejer, din Splaiul Independenței, intrarea în campus Politehnica.

Transport în comun

Cel mai apropiat mijloc de transport în comun este autobuzul 601 care circulă spre Universitate. De asemenea, Novum Invest Splaiul Independenței este aproape de două stații de metrou, Grozăvești și Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea).

Prețuri apartamente 

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

Surse de informare

Galerie foto: facebook.com/NovumInvest.ro/photos

Webiste dezvoltator: novuminvest.ro/splaiul-independentei

Forum: forum.softpedia.com/topic/1001739-blocuri-noi-splaiul-independentei-nr-332b

Facebook: facebook.com/NovumInvest.ro

[td_smart_list_end]

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...