Novo Park se transformă într-un un campus pentru stilul de lucru al viitorului

Proiectul este prevăzut să fie finalizat în primele trei luni din 2023 și va necesita o investiție totală de 50 milioane euro

Genesis Property va transforma Novo Park în Yunity Park, un concept nou care va reașeza, într-un spațiu unic, facilități noi pentru tendințele de lucru și de viață ale viitorului.

Proiectul este prevăzut să fie finalizat în primele trei luni din 2023 și va necesita o investiție totală de 50 milioane euro.

În Yunity Park, parcarea exterioară care se întinde pe o suprafață totală de 7.500 mp urmează a fi transformată într-o zonă verde complet reamenajată, cu un design futurist.

Spațiul va include un amfiteatru modern dedicat evenimentelor outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri doar în gradene, dar și o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați.

Pe timpul sezonului cald, Yunity Park va pune la dispoziția rezidenților o terasă exterioară versatilă care va deservi un food hall de 4.000 mp și numeroase zone destinate interacțiunilor profesionale.

La interior, proiectul include spații de co-working și co-living, un centru ultra-modern de conferințe cu o capacitate totală de 540 de locuri și o cafenea-restaurant de 190 de locuri.

Mix-ul va fi completat cu zone de divertisment, fitness și spații special amenajate pentru socializare și relaxare.

CITEȘTE ȘI: Genesis Property înființează propria echipă de pompieri în Novo Park

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...