Novo Park prelungește contractul cu Garanti Bank până în 2024

Parcul de afaceri Novo Park Pipera, deținut de Genesis Property, semnează prelungirea contractului cu Garanti Bank România cu încă 5 ani.

Prezența sediului central al Garanti Bank în Novo Park, timp de 16 ani neîntrerupți, este deosebit de importantă pentru noi și reprezintă încă un record pe care compania noastră îl marchează pe piața închirierii spațiilor de birouri. Numai un business stabil, care înțelege cerințele complexe ale chiriașilor și le oferă servicii personalizate, poate reuși acest lucru. Vom continua să lucrăm la îmbunătățirea tuturor aspectelor ce pot influența experiența chiriașilor și a angajaților acestora în Novo Park”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

 „Prin prelungirea contractului cu Novo Park, Garanti Bank a ales să rămână prezent în centrul neoficial de afaceri al Bucureștiului – Zona Barbu Văcărescu / Pipera”, a adăugat Ștefan Tudos, vicepreședintele Genesis Property.

Contractul cu Garanti Bank va intra învigoare în octombrie 2019

Prin decizia de a prelungi contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2024, Garanti Bank reconfirmă angajamentul pe termen lung pe care și l-a asumat, atât față de clienții din România, cât și față de propriii angajați. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank România.

Cum arată Novo Park 

Novo Park este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale în nordul Bucureştiului și apropierea de staţia de metrou Pipera.

Novo Park găzduiește companii internaționale precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo și Unicredit Integrated Business Services România, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...