Novo Park adaugă 2.377 mp la contractul semnat cu HP

Novo Park Pipera, deținut de Genesis Property, semnează un nou contract de extindere a spațiului închiriat de compania HP Inc. România cu încă 2.377 mp, în corpul A.

Contractul cu HP Inc. pentru noul spațiu intră în vigoare începând cu15 iunie 2017 și este valabil până la 1 noiembrie 2024.

Închirierea a 2.377 mp adiționali în corpul A al parcului Novo Park de către compania americană HP Inc România demonstrează încă o dată cât de puternic este parteneriatul nostru, început acum 15 ani. Cu 29.000 mp închiriați, putem spune că Novo Park este un avanpost al gigantului american HP. Am fost și suntem în continuare dedicați în întregime sprijinirii oricărei faze de dezvoltare a chiriașilor noștri, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierii de staţia de metrou Pipera.

Novo Park are un grad de ocupare de 100% și găzduiește companii precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services România.

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Property (prin intermediul Genesis Development) în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...