Noul site GEZE asigură asistenţă în întreg ciclul de viaţă al clădirii

Noul site GEZE creste rapiditatea și facilizarea accesului la produsele și serviciile companiei.

Mai mult, noul site ajută clienţii în optimizarea proiectării și în procesul de achiziţii. Utilizatorii îl pot încorpora facil în procesele activităţii lor și îl pot utiliza ca instrument.

Acesta este ușor de navigat, conducând utilizatorii rapid și intuitiv către zona din ciclul de viaţă al clădirii de care sunt interesaţi; partea de servicii GEZE fiind la rândul ei structurată similar.

Indiferent de dipozitivul de pe care site-ul este accesat informaţiile și documentele produselor GEZE sunt integral accesibile și pot fi descărcate, inclusiv în cazul dispozitivelor mobile.

Soluţii și know-how pentru fiecare grup ţintă

Principiul din spatele noului site GEZE este de a asigura proiectanţilor, inginerilor și administratorilor clădirilor accesul la informaţia sau instrumentul dorit prin câteva click-uri.

Pentru arhitecţi și proiectanţi accesul este neîngradit atât la obiecte BIM GEZE și la modele standard pentru proiecte cât și la specificaţii, desene și planuri de cablare.

Utilizatorii din domeniul producţiei vor regăsi ușor și rapid instrucţiuni, desene și filme de montaj.

Secţiunea „Servicii” aduce acces direct la funcţiile de căutare, contactare a service-ului, facilitarea achiziţionarii de piese de schimb și numeroase alte servicii online.

- Publicitate -

Ultimele

Un nou retailer polonez intră pe piața românească. Wittchen deschide în Parklake

Retailerul polonez de articole premium din piele, Wittchen, va deschide primul magazin din România în centrul comercial ParkLake din...