Noul sistem smart parking al Aeroportului Internaţional Craiova, dezvoltat de Bitcom IoT

Aeroportul Internaționa din Craiova a introdus un nou sistem de tip smart parking. Dispozitivul cu numele de #parko.ai a fost dezvoltat de Bitcom IoT, un start-up tech românesc.

Sistemul din gama de mobilitate oferă control sporit asupra accesului în parcare, detectând rapid numerele de înmatriculare auto, și include posibilitatea plății automate care se poate efectua atât cash, cât și cu cardul.

Noul sistem de parcare este un produs pilot în faza de testare. Instalarea sa a coincis cu o perioadă de două săptămâni în care aeroportul a fost închis pentru efectuarea de lucrări de extindere a pistei.

Pe lângă oferirea soluției software, firma a contribuit și cu primul echipament propriu, produs și asamblat la noi în țară. Parcarea Aeroportului din Craiova are 280 de locuri.

CITEȘTE ȘI: Starbucks Craiova și în Electroputere Parc

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...