Noul catalog Praktiker de primăvară: soluții pentru grădinărit

Praktiker lansează catalogul „Inspirația unui nou început”, dedicat activităților de primăvară. Fie că vor să planteze flori, să curețe grădina sau să întrețină spațiul verde, clienții pot găsi cu ușurință produsele de care au nevoie răsfoind paginile catalogului tematic dedicat, valabil în perioada 03 – 29 martie 2018. Clienții pot găsi catalogul atât în magazinele Praktiker, cât și pe www.praktiker.ro/catalog-produse.

Aceștia pot face primul pas în amenajarea și înnoirea grădinii cu produse de la Praktiker având garanția calității uneltelor și mașinilor de grădinărit, la cel mai bun preț. Compania a fost distinsă pentru al doilea an consecutiv cu BEST BUY AWARD,  în urma sondajului realizat de organizaţia elveţiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH. Praktiker România a fost votată de către clienții din România cea mai bună companie la categoria „plante ornamentale și echipamente pentru amenajarea grădinii”, pentru cel mai bun raport calitate-preţ oferit.

Uneltele potrivite pentru îngrijirea fiecărui tip de sol

Pentru a asigura condițiile optime pentru creșterea și dezvoltarea plantelor este important ca solul să fie afânat și bogat în substanțe nutritive. Clienții au la dispoziție o gamă variată de motosăpătoare cu putere de până la 5.15 kW, motocoase, mașini de tuns și trimmere, cu ajutorul cărora își pot ușura considerabil munca în grădină.

De asemenea, oferta de primăvară este completată cu îngrășăminte naturale, pompe de stropit și atomizoare, pentru o gamă completă de produse pentru îngrijirea solului. Pentru a obține cele mai bune rezultate în fiecare etapă de lucrare a solului, Praktiker recomandă clienților folosirea uneltelor, consumabilelor și accesoriilor potrivite.

Flori, arbuști și pomi fructiferi în orice casă

Primăvara este sezonul în care natura revine la viață, iar pasionații de grădinărit și peisagiștii vor putea selecta din noul catalog Praktiker flori, arbuști decorativi și butași de trandafiri viu colorați, care vor însufleți fiecare colț verde.

Aceia care doresc să savureze fructe din propria grădină pot alege din oferta Praktiker butași de struguri altoiți, arbuști și pomi frutiferi. Chiar și cei care și-au propus să invite primăvara în casă pot amenaja o mică grădină de flori folosind ghivecele și jardinierele de diferite mărimi. Indiferent de dimensiunea și caracteristicile proiectului de grădinărit, Praktiker a inclus în ofertă toate uneltele și îngrășămintele necesare pentru a stimula fertilitatea solului.

Cea mai bună locație de picnic: acasă

Cei aflați în căutarea locației perfecte pentru picnic și pentru o lectură de primăvară au la dispoziție mai multe opțiuni pentru a mobila spațiul exterior. Fie că sunt în căutarea unui set complet de mobilă pentru grădină, balcon sau terasă, clienții pot alege dintr-o gamă de modele, pentru a amenaja spațiul conform propriului stil.

În noul catalog, clienții au la dispoziție o ofertă diversă de unelte, materiale de construcții, vopseluri și soluții pentru pardoseală, pentru reîmprospătarea spațiului exterior, dar și pentru retușuri de interior.

Atât profesioniștii, cât și amatorii de grădinărit și peisagistică vor găsi în noul catalog Praktiker toate produsele de care au nevoie pentru un proiect de succes. În plus, cei care sunt în căutarea unor recomandări pentru îngrijirea grădinii primăvara, pot găsi inspirație online, accesând pagina https://goo.gl/TYvCbY.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...