O noua maternitate a fost inaugurata la Buzau

sursa foto: opiniabuzau.ro

In municipiul Buzau a fost inaugurata, vineri, o noua maternitate, scrie presa locala. Aceasta este situata pe str. Victoriei.

 

Noua Maternitate va avea două sectoare distincte, unul dedicat Urgenţelor şi un altul special conceput pentru sălile de operaţie şi sălile de naşteri, în total noua unitate spitalicească având 150 de locuri.

Maternitatea de pe strada Victoriei are o suprafață construită de 1.800 metri pătrați, o suprafață desfășurată de 9.290 metri pătrați, va fi dotată cu 114 paturi și trei săli de operație, costul total al investiției ridicându-se la 79,5 milioane lei.

La festivitate au participat medici de la sectia de Obstetrică-ginecologie care funcționează, în prezent, în clădirea de pe Bulevardul Gării – alături de angajați ai Consiliului Județean și ai instituțiilor subordonate acestuia.

Nu au lipsit nici oficialitățile, în frunte cu primarul Constantin Boșcodeală și prefectul Gabriel Baltă, cărora li s-au adăugat viceprimarii municipiului, precum și consilieri județeni și locali.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...