Un nou magazin pop up de la Mac Cosmetics

sursa foto: romania-insider.com

București Mall anunță deschiderea unui nou magazin de produse cosmetice, Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre brand-urile preferate ale vedetelor de la Hollywood în materie de machiaj.

 

Magazinul este al doilea din București și este situat la parterul centrului comercial, pe o suprafață de 75 de metri pătrați.

 

Magazinul concept – editie limitata este un mix de modă, fantezie și orginalitate, prezentând caracteristicile brand-ului într-o atmosferă aparte, city glam.

 

”M.A.C este un brand care mizează pe originalitate și inovație. Noul magazin Pop Up din București Mall, cu ediții limitate, oglindește viziunea noastră într-un design versatil și urban. Și suntem convinși că a fi în centrul capitalei este un ingredient de success al strategiei de dezvoltare și de apropiere față de clienții noștri”, a declarat Marina Saon, Country Manager, Estée Lauder Romania.

 

”Nu este un secret că produsele M•A•C sunt printre preferatele doamnelor atunci când vine vorba despre un machiaj impecabil. De aceea ne bucurăm să devenim gazda unui magazin inedit al M•A•C COSMETICS care va completa oferta de branduri din București Mall”, susține Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

 

Cosmeticele M.A.C, create pentru make-up artiști și dedicate machiajului profesionist, au putut fi admirate în ultimii 20 de ani pe cele mai faimoase catwalk-uri din lume, dar și în peliculele micului ecran. Acum, fascinația M.A.C. este posibilă pentru toți cei interesați de un machiaj de calitate sub motto-ul “All races, all sexes, all ages” care înglobează atitudinea brand-ului față de individualitate, artă și puterea exprimării personale.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...