Noriel a redeschis, într-un spațiu mai mare, magazinul din Plaza România

La începutul lunii august a redeschis magazinul din Plaza România, după ce a trecut printr-un proces de reconfigurare și extindere, suprafața sa ajungând acum la 260,02 de metri pătrați.

Magazinul Noriel din Plaza România, situat la primul etaj, s-a redeschis după ce a trecut printr-un proces de renovare în urma căruia și-a extins suprafața, ocupând acum 260,02 de metri pătraţi. Totodată, brandul a reconfigurat și optimizat amenajarea spaţiului comercial, în care își așteaptă clienții cu jucăriile lor favorite și reduceri de vară.

“Noul spațiu dedicat copilăriei, redeschis de Noriel în Plaza România, se adresează copiilor și părinților, și îi așteaptă cu mii de jocuri și jucării fascinante, de la papuși și accesorii, figurine de acțiune cu cele mai atractive personaje de desene animate și din povești, jocuri educative sau de construcție până la produse pentru școală, precum și jucării și accesorii pentru bebeluși”, declară reprezentanții Plaza România.

„Ultimul an a adus pentru Noriel foarte multe premiere: am deschis primul magazin concept one-stop-shop, sub denumirea MegaStore, unde părinții pot găsi toate tipurile de produse de care ar putea avea nevoie, am intrat pe segmentul de fashion pentru bebeluși și avem și opțiunea de rezervare online al produsului pe care vrei să îl ridici din magazin. O reconfigurare a magazinului a devenit necesară, dat fiind că Plaza România este un punct important pentru clienții noștri”, a declarat Corina Lazăr, Marketing Manager Noriel.

Grupul Noriel, fondat în anul 1993, include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării din Prahova), Noriel Maxim (editură de reviste și materiale educaționale pentru copii), Intertoy Zone (divizia de jucării retail). Anul trecut, compania a avut afaceri de 25 milioane de euro, 2014 fiind cel mai bun an de la deschiderea din 2009. În 2015, Noriel ia în calcul şi expansiunea în ţările vecine, Ungaria, Bulgaria şi Republica Moldova.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...