Nordis Mamaia, vânzări în valoare de 5 milioane euro într-o săptămână

Trending

Nordis Group anunță vânzări record în ultima săptămâna pentru ansamblul mixt Nordis Mamaia.

Doi investitori au achiziționat camere de hotel, dar și apartamente rezidențiale în valoare totală de peste 5 milioane de euro. Achizițiile reprezintă două etaje complete ale ansamblului.

Achiziția celor doi investitori însumează un grad de ocupare de peste 20% din totalul unui corp al ansamblului Nordis Mamaia.

La finalizare, ansamblul va avea 4 clădiri de 11 etaje, două dintre acestea fiind destinate zonei hoteliere, iar două zonei rezidențiale.

În prezent, prețul pentru un apartament în zona rezidențială pornește de la 71.000 euro, iar o cameră de hotel de la 71.500 euro.

Prima categorie cuprinde apartamentele de vacanță și cele permanente. A doua categorie vizează procesul investițional, și anume achiziționarea unei camere de hotel care are un randament garantat de 7% pe an.

Pentru întregul proiect, procesul de vânzare s-a realizat etapizat și a început cu hotelul, care are în prezent o rată de vânzare de peste 90% și a continuat cu zona rezidențială, vândută în proporție de 40%.

Pentru zona rezidențială, cele mai multe dintre cereri s-au axat pe apartamente spațioase cu două sau trei camere.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești