All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Nordis Mamaia achiziționează 23.000 mp de terenuri pentru extindere

Nordis va extinde proiectele de pe litoralul românesc prin achiziționarea unor terenuri de peste 23.000 mp.

Terenurile sunt situate în continuarea complexului Nordis Mamaia, care va deveni cea mai mare dezvoltare hotelieră și rezidențială din România.

Investițiile totale în acest proiect vor ajunge la peste 200 milioane euro.

Construcția pentru noua fază a proiectului, pe o suprafață de 20.000 mp, va începe spre sfârșitul acestui an, după lansarea hotelului Nordis Mamaia.

Acesta va fi cel mai mare hotel din România și va include un total de peste 1.400 noi apartamente premium și peste 10.000 metri pătrați de spații comerciale.

Totodată, pe un alt teren recent achiziționat, cu o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați, va fi construită o parcare cu 11 etaje, care va include peste 1.200 de locuri de parcare și servicii de valet parking.

Printre facilitățile noii zone a ansamblului se numără plajă proprie, restaurante și cafenele, spațiu de promenadă, loc de joacă pentru copii, patinoar, târg de Crăciun.

Acestea se alătură facilităților existente din prima etapă a proiectului, SPA, piscine, cinematograf, săli de conferință, restaurante și cafenele, galerie comercială, plajă de peste 20.000 mp.

Întreg ansamblul Nordis Mamaia va cuprinde peste 3.000 de camere de hotel și apartamente, dar și peste 20.000 de metri pătrați de spații de retail.

Întreg complexul va fi deschis 12 luni pe an.

Prima fază Nordis Mamaia, finalizată anul acesta

În prezent, prima etapa a ansamblului rezidențial și hotelier Nordis Mamaia are un grad de ocupare de peste 80%.

Construcția cuprinde 747 camere și apartamente de hotel și 613 apartamente rezidențiale și dispune de cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de 3.200 mp.

Prin intermediul acestui proiect, dezvoltatorul a adus un concept nou pe piața din România: investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar.

Astfel, fiecare proprietar va primi lunar o chirie fixă. Investitorii beneficiază de un randament garantat de 7%, camerele urmând să fie subînchiriate în regim hotelier turiștilor.

Proprietarul poate utiliza camera pentru o vacanță de o săptămână, în fiecare an.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI