Nordis Group a vândut 255 de unități în primul semestru din 2022

Trending

Nordis Group anunță vânzări de 123,7 milioane lei în primele 6 luni ale anului 2022 în cadrul celor 4 proiecte pe care le are în dezvoltare.

Semnarea contractelor de vânzare-cumpărare de la Nordis Mamaia, care a început pe 15 iulie și se desfășoară până la finalul anului, va majora considerabil totalul încasărilor anuale.

Nordis a semnat promisiuni de vânzare, în primele 6 luni ale anului, pentru 255 de unități din proiectele sale: Nordis Mamaia, Nordis Sinaia, Nordis Brașov și Nordis View din București.

Compania dezvoltă ansambluri hoteliere și rezidențiale, cu mix de facilități inclus: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare și exterioare, restaurante și cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, loc de joacă, Cinema VIP, clinică de recuperare medicală, plajă privată de 26.000 mp.  

Pe o perioadă de 30 de ani, fiecare investitor primește un venit pasiv lunar, cu un randament anual de 7% garantat contractual, dar și o vacanță gratuită de 7 zile pe an, estimată la 2.000 euro/an.

CITEȘTE ȘI: Ce randament financiar au investițiile imobiliare

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești