Nordis Brașov, un nou hotel și ansamblu rezidențial de 31 milioane euro

Nordis Group anunță că va construi nou ansamblu exclusivist, format dintr-un hotel și apartamente rezidențiale, în Brașov.

Nordis Brașov are o suprafață de 14.000 metri pătrați, iar construcția va începe în această primăvară și va fi finalizată în anul 2023.

Valoarea de piață a acestui proiect este de 31 milioane euro.  

Ansamblul Nordis Brașov va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălțime.

Acesta va dispune de 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale, SPA și piscină infinity.

Prețul pentru achiziționarea unei camere de hotel în complex pornește de la 83.000 euro, iar pentru un apartament de vacanță de la 217.000 euro.

Ansamblul beneficiază de o amplasare excelentă, pe Drumul Poienii, lângă rezervația naturală Warthe, la doar cinci minute de mers cu mașina de Piața Sfatului și la 10 minute de Poiana Brașov.

Nordis Brasov oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis din Mamaia sau Sinaia.

Ulterior, Nordis Group închiriază proprietățile, oferind investitorilor o chirie lunară stabilită contractual pe 30 de ani.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...