Nooka Space va dezvolta birouri mobile de proximitate în București

Nooka Space își propune să dezvolte în București o rețea de micro birouri mobile de proximitate, prin intermediul unor parteneriate cu dezvoltatori imobiliari.

Anul trecut, Nooka Space a lansat în Cluj Napoca cea mai mare rețea de birouri mobile de proximitate din România.

În plus, a marcat o premieră la nivel european, comuna clujeană Florești devenind primul beneficiar comunitar al unui birou de proximitate Nooka.

Intrat pe piața din România în primăvara anului trecut, în urma unei investiții de peste 1 milion euro, start-up-ul Nooka Space își propune să redefinească stilul de lucru hibrid.

Un raport publicat la începutul acestui an arată că 80% dintre angajatori consideră benefică mutarea spre modul de lucru remote.

În plus, aproape jumătate dintre aceștia consideră jobul remode noua normă de lucru în 2022.

Totodată, un studiu efectuat pe platforma Ivox arată că 17,36% dintre români au lucrat anul trecut doar în sistem remote, în timp ce un procent de 24,92% a optat pentru stilul hibrid.

În acest context, companiile caută să se adapteze noilor condiții de lucru și să găsească cele mai bune soluții care să răspundă nevoilor actuale ale angajaților.

Planurile companiei în 2022 vizează dezvoltarea și creșterea facilităților de producție și tehnologie, precum și implementarea unor modele de birouri noi, inclusiv pentru spații indoor.

Pe lângă obiectivele din București, Nooka Space vizează și alte orașe mari din țară, precum Timișoara, Constanța și Oradea.

La nivel global, birourile Nooka se regăsesc în Irlanda, Elveția, Italia și Franța și urmează ca anul acesta să fie lansate și în Olanda, Spania, Portugalia, Austria și Belgia.

CITEȘTE ȘI: Clienții pot lucra remote din grădina centrului comercial Parklake prin Nooka Space

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...