Nooka Space are un nou CEO și ridică o rundă de investiții în valoare de 2 milioane euro

În viitorul apropiat, compania urmărește extinderea internațională cu focus pe Italia și Portugalia

Nooka Space anunță oficial numirea Irinei Leca în poziția de CEO al companiei, precum și ridicarea unei noi runde de investiții în valoare de 2 milioane de euro.

Irina Leca este un antreprenor în serie, co-fondator Vector Watch și cu o experiență robustă dobândită în cadrul unor companii internaționale precum Fitbit și Google.

Modelul de afaceri Nooka Space se adresează deținătorilor de proprietăți care caută soluții inteligente pentru a-și maximiza veniturile din închirierea de spații, până la companiile interesate de mediile de lucru hibride.

Nooka Space concepe birouri inteligente de proximitate, confortabile și ușor de utilizat, pentru a crea o experiență de lucru liniștită și plăcută pentru toți utilizatorii.

Birourile de proximitate pot fi amplasate în diverse locatii: zone rezidențiale, cafenele, aeroporturi, mall-uri, lanțuri hoteliere, spații de co-working și co-living, centre de afaceri și centre expoziționale, benzinării.

CITEȘTE ȘI: Globalworth tratează dorul de birou cu o emisiune la radio

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...