Noi magazine, restaurante și loc de joacă în extinderea Electroputere Mall

Printre noile magazine și restaurante deschise recent în Electroputere Mall se numără Dr. Max Hyper, Maxi Pet, Smyk, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Conacul Baciului, Intimissimi, Cremeria Geolia, Lee Hoo și Pep & Pepper.

Mărci deja prezente în centrul comercial, Sinsay, Noriel, Various Brands, Musette, LC Waikiki, Intersport, Kitchen Shop, Douglas, Coccodrillo, Benvenuti sau Deichmann, și-au extins magazinele.

În perioada următoare, în Electroputere Mall vor deschide noi magazine Buzz, Colin’s, Kigili, Sportvision, Gorilla Gym, My Geisha, Gant, Candy Cat sau DM Drogerie Markt.

Și în zona de food se vor deschide noi restaurante Chopstix, Cartofiserie și Burger King.

Urmează să fie inaugurată și o terasă în aer liber, de 1.000 metri pătrați, oferind clienților celor 23 de restaurante care operează în Electroputere Mall peste 300 de locuri de relaxare în aer liber.

Grupul francez de real estate Catinvest mai deține și administrează galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța.

În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

CITEȘTE ȘI: Noi branduri internaționale completează oferta Electroputere Parc Craiova

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...