Noi magazine Profi

Profi a deschis unitati la Odobesti, Ploiesti si Onesti, dupa ce la sfarsitul lunii trecute a deschis un magazin la Pecica.

Astfel reteaua ajunge sa numere in total de 282 unitati.

„Cautam in permanenta noi modalitati de adaptare”, a declarant Daniel Cirstea, directorul general al PROFI Rom Food.

„Magazinele in format Mini sunt unitati experimentale al caror format va fi definitivat doar dupa o perioada de test astfel incat sa fie perfect adaptate nevoilor publicului din zona in care activeaza.”

Noul magazin din Odobesti, Jud. Vrancea, este situat in piata de pe str. Stefan cel Mare nr.40, are o suprafata totala de 424.88 m.p. si o sala de vanzari de 260 m.p.

Unitatea inaugurata astazi in format standard in Ploiesti, Jud. Prahova, se afla la parterul unei cladiri comerciale de pe Str. Deltei Nr.1, are o suprafata totala de 556.82 m.p. si o sala de vanzari de 390 m.p.

La randul sau, noul magazin din Onesti, jud. Bacau, functioneaza tot in format standard pe Bd.Oituz la nr.19, Onesti, Jud. Bacau, la parterul unei cladiri comerciale. Suprafata sa totala este de 586 m.p. iar sala de vanzari masoara 470 m.p.

Magazinul deschis de curand la Pecica, Jud. Arad, pe Str. 2, Nr. 175, functioneaza tot in format standard, la parterul unei cladiri de locuinte. Suprafata sa totala este de 505.58 m.p., iar sala de vanzari acopera 310 m.p.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...