Noi magazine in Era Shopping Park Oradea

.

Opt magazine locale au încheiat parteneriate cu ERA Shopping Park, un proiect dezvoltat in Oradea de Omilos Group.

Deschiderea celor 8 magazine a însemnat o investiţie de jumătate de milion de euro si a dus la marirea mixului de chiriaşi cu 20% şi închirierea a peste 1.000 mp de spatii comerciale.

Locuitorii din Vestul ţării au acum o varietate sporită de soluţii de shopping, odată cu inaugurarea magazinelor Euphoria Style, Rendez Vous, Expo Fashion Bazaar, Chrome, Celebration, „Delicatese” by Florava, Târgul Ţăranului şi Madam Pondarosa.

Astfel, clienţii ERA Shopping Park beneficiază de o diversitate mai mare de produse, de oferte de preţ avantajoase şi de soluţii unice de cumpărare.

În prezent, ERA Shopping Park atinge un grad de ocupare de 95%. ERA Shopping Park îşi propune să devină cea mai mare destinaţie de cumpărături din regiune, cu preţuri atractive, o gamă diversificată de produse, cu soluţii unice de petrecere a timpului liber.

La atingerea acestui obiectiv contribuie deschiderea ERA Mall în toamna acestui an şi o investiţie de aproximativ 80 de milioane de euro până la finalul anului 2012.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...