Noi magazine Colin’s si Skin 79 in Bucuresti Mall

.

București Mall anunta doua noi deschideri de magazine, SKIN79 care patrunde astfel pe piata din Romania si magazinul de haine, Colin`s.

 

SKIN79 este un brand celebru de produse cosmetice care deschide primul magazin in Romania in Bucuresti Mall, pe care il puteti gasi la parterul centrului comercial, pe o suprafata de 49 m2. Brandul international este numarul 1 in vanzarea de BB Creams la nivel mondial cu o crema vanduta in lume la fiecare 7 secunde. SKIN79 utilizeaza tehnologia „Cosmeceutica”, folosind doar ingrediente naturale.

 

Magazinul Colin’s, situat in Bucuresti Mall la primul etaj, pe o suprafata de 197m2, se adreseaza, in special, tinerilor, care pot gasi in magazin o gama larga de piese vestimentare si accesorii. Colin’s este unul dintre cei mai dinamici retaileri de imbracaminte din lume, fondat in 1983, in Istanbul, Turcia.

 

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...