Noi magazine Carrefour Express

.
.

Carrefour anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: Express Pronto bd. Burebista, în București și Express str. Domnească în orașul Galați.

În acest moment, rețeaua numără 61 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați și 50 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Date cheie despre noile magazine: 

Express Pronto bd. Burebista se află pe bulevardul Burebista, nr. 2, București, are o suprafață de 50 m² și însumează aproximativ 1.500 de produse.
Express str. Domnească se află pe str. Domnească, nr. 103, Galați, are o suprafață de 120 m² și însumează aproximativ 4.500 de produse.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...