Noi magazine Carrefour Express

Carrefour anunță intrarea în rețelele Express și Contact a 4 magazine de proximitate în franciză, în județul Bistrița Năsăud: Express Alma Florilor, Express Alma Andrei Mureșanu, Express Alma Împăratul Traian, în orașul Bistrița și Contact Alma Lechința în comuna Lechința. 

În acest moment, rețeaua „Express” numără 47 de magazine, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare, trei unități în Bistrița și 29 în București și Ilfov. Express combină profesionalismul angajaților și calitatea produselor cu care te-ai obișnuit în magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumpărare și caracterul personal al unui magazin de proximitate. 

În acest moment, rețeaua „Contact” numără 7 magazine după cum urmează: câte o unitate în Hărman (judeţul Braşov), Mizil (judeţul Prahova), Iveşti (judeţul Galaţi), Hârşova (judeţul Constanţa), Feteşti (judeţul Ialomiţa), Pechea (judeţul Galaţi) și Lechința (județul Bistrița Năsăud). Magazinele Contact prezintă o ofertă variată, cu o sortimentație restrânsă pe categorii de produse. Spre deosebire de Express, acest nou format de magazin include și produse nonalimentare, după modelul „magazinului universal”. 

Date cheie despre cele 4 magazine de proximitate:

Express Alma Florilor se află pe strada Andrei Mureșanu nr. 13 oraș Bistrița, are o suprafață de 80 m² și însumează aproximativ 2.000 de produse.

Express Alma Andrei Mureșanu se află pe strada Andrei Mureșanu nr. 50, oraș Bistrița, are o suprafață de 180 m² și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express Alma Împăratul Traian se află pe strada Împăratul Traian, nr. 37A, oraș Bistrița, are o suprafață de 100 m², însumează aproximativ 3.000 de produse și deține 4 locuri de parcare gratuite.

Contact Alma Lechința se află pe Strada Principală nr. 509 A, Comuna Lechința, Județul Bistrița Năsăud, are o suprafață de 100 m², însumează aproximativ 2.000 de produse și deține 2 locuri de parcare gratuite.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...