Noi locuințe ANL la Alba Iulia

Consiliul local Alba Iulia a aprobat prețul minim de vânzare a unui teren în suprafață totală de 2.528 de mp, destinat construirii de către ANL a unor locuinţe prin programul credit ipotecar.

Terenul este împărţit în 14 parcele situate pe strada Nichita Stănescu din Alba Iulia, cu acces direct la fiecare parcelă din strada Nada Florilor. Acesta se află în apropierea blocurilor ANL din zona Detunata.

Prețul minim de vânzare a terenurilor ajunge la 60 de euro/mp cu TVA inclus. Vor fi construite locuințe cu un etaj și minim mansardă, iar lucrările se vor face prin Agenția Națională de Locuințe.

Proiectul ANL din Alba Iulia, zona Nada Florilor, cuprinde 14 locuinţe înşiruite pe parcele individuale de circa 150 – 210 mp fiecare, grupate câte 7, cu regim de înălţime S+P+E.

Fiecare locuinţă va avea trei camere de locuit cu dependinţe, subsol parţial (pivniţă), pod cu posibilităţi de amenajare, curte deschisă cu loc de parcare şi alee de acces în faţă, curte împrejmuită în spate şi branşamente individuale la utilităţi, cu contorizări.

Primăria Municipiului Alba Iulia va realiza din fonduri proprii viabilizarea terenului (reţelele de utilităţi, drumurile, parcajele, spaţiile verzi).

Terenurile aferente locuinţelor se vor atribui beneficiarilor de către primărie, pe durata existenţei construcţiilor conform hotărârii adoptate în acest sens de către Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia. Locuinţele vor fi realizate în termen de doi ani de la data semnării contractelor de construire şi a deschiderii finanţării de către băncile creditoare.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe Alba24.ro

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...