Noi competiții, stadioane și cluburi iconice vor fi disponibile în FIFA 23

Fanii au acces la 19,000 de jucători, 700 de echipe, 100 de stadioane și 30 de ligi

Electronic Arts a anunțat o serie de noi parteneriate multianuale și integrări in-game programate pentru FIFA 23, prin care fanii au acces la 19,000 de jucători, 700 de echipe, 100 de stadioane și 30 de ligi din fotbal.

Compania a anuntat recent un parteneriat cu LaLiga, care include drepturile de nume pentru toate competițiile spaniole, un rebranding total în parteneriat cu EA Sports și noi integrări in-game.

De asemenea, au fost introduse Serie BKT și reînnoite parteneriatele cu Major League Soccer, Liga Profesional de Fútbol Argentina și Saudi Pro League.

Noile parteneriate includ cluburi precum Celtic, Rangers (Scoția) și Mamelodi Sundowns (Africa de Sud), pe lângă parteneriatele prelungite cu Tottenham Hotspur și parteneriatul multianual încheiat cu Juventus, care include stadionul clubului, emblemele oficiale, echipamentele și jucătorii.

Sunt incluse în FIFA 23 stadionale echipelor Boca Juniors (La Bombonera), SC Freiburg (Europa-Park), LA FC (Banc of California), CA Osasuna (El Sadar) și stadionul Philips al PSV.

FIFA 23 este singurul loc în care fanii pot juca în competiții emblematice precum Cupa Mondială, UEFA Champions League, Europa League, Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, Sudamericana, etc.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA Romania și va fi disponibil la nivel global pe 30 septembrie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4, și Xbox One.

CITEȘTE ȘI: Doar 12 fotbaliști din Liga I au rating peste 71 în noul FIFA 22

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...