All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 31 mai | 2020

Nod makerspace transformă biblioteca în spațiu de coworking gratuit

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Nod makerspace invită antreprenorii și freelancerii să lucreze gratuit în prima bibliotecă de materiale din Europa de Sud Est – MATER.

Programul „Work from MATER” își propune să sprijine freelancerii și micii antreprenori în această perioadă dificilă din punct de vedere economic prin oferirea de spații de lucru într-un mediu creativ, o bibliotecă cu diferite materiale din întreaga lume.

- Publicitate -

În plus, cei care vor fi selectați se vor alătura unei comunități de profesioniști din diverse domenii cum ar fi graphic design, arhitectură, sculptură, IT, tech, branding, PR & marketing și multe altele.

Locurile sunt limitate, iar echipa Nod makerspace va face o selecție și îi va anunța pe cei care merg în etapa următoare – un interviu scurt online în care fiecare va avea ocazia să-și motiveze alegerea de a face parte din comunitatea Nod makerspace și nevoia pentru spațiul de lucru gratuit.

Cei 16 profesioniști care vor intra în comunitate începând cu 1 iunie vor avea acces gratuit la o masă fixă și internet wifi pe o perioadă pe care o vor stabili împreună în cadrul interviului, acces la comunitatea Nod, și posibilitatea de a oferi skill-uri sau a primi mentorat de la comunitatea Nod.

- Publicitate -

ULTIMELE