Nod makerspace transformă biblioteca în spațiu de coworking gratuit

Nod makerspace invită antreprenorii și freelancerii să lucreze gratuit în prima bibliotecă de materiale din Europa de Sud Est – MATER.

Programul „Work from MATER” își propune să sprijine freelancerii și micii antreprenori în această perioadă dificilă din punct de vedere economic prin oferirea de spații de lucru într-un mediu creativ, o bibliotecă cu diferite materiale din întreaga lume.

În plus, cei care vor fi selectați se vor alătura unei comunități de profesioniști din diverse domenii cum ar fi graphic design, arhitectură, sculptură, IT, tech, branding, PR & marketing și multe altele.

Locurile sunt limitate, iar echipa Nod makerspace va face o selecție și îi va anunța pe cei care merg în etapa următoare – un interviu scurt online în care fiecare va avea ocazia să-și motiveze alegerea de a face parte din comunitatea Nod makerspace și nevoia pentru spațiul de lucru gratuit.

Cei 16 profesioniști care vor intra în comunitate începând cu 1 iunie vor avea acces gratuit la o masă fixă și internet wifi pe o perioadă pe care o vor stabili împreună în cadrul interviului, acces la comunitatea Nod, și posibilitatea de a oferi skill-uri sau a primi mentorat de la comunitatea Nod.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...