NOD introduce în ofertă aplicațiile de business conversaționale ale DRUID

Network One Distribution adaugă în portofoliu o colecţie de aplicații de business conversaționale, bazate pe inteligența artificială DRUID.

Astfel, ecosistemul de parteneri NOD va putea integra în proiectele derulate roboţi software, chatboţi și asistenţi virtuali inteligenţi.

Decizia vine în contextul în care Programul Național de Digitalizare a IMM-urilor 2022 pune un accent pe utilizarea soluțiilor de automatizare de tip Robotic Process Automation și AI.

Prin acest program, IMM-urile pot accesa finanțări nerambursabile de 30.000 până la 100.000 de euro.

Colecția de aplicații dezvoltate de DRUID va fi disponibilă partenerilor NOD împreună cu întreg suportul necesar pentru vânzarea, instalarea și mentenanţa acestora la clienţii finali.

Soluțiile rezolvă multiple provocări de colaborare și comunicare în domenii precum: servicii financiare și medicale, asigurări, retail, utilități etc.

Acestea se integrează facil cu alte sisteme existente (ERP, CRM) și contribuie direct la reducerea costurilor și creșterea eficienței întregii companii.

CITEȘTE ȘI: DRUID, parteneriat cu Cărtureşti pentru dezvoltarea unui chatbot

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...