New Yorker a câștigat disputa cu Amazon în privința produselor contrafăcute

Compania germană New Yorker a câștigat disputa legală cu Amazon, care a fost obligat să comunice imediat ce apar la vânzare produse contrafăcute către companiile care dețin brandul respectiv.

New Yorker a câștigat și procesul inițial de la Judecătoria Braunschweig, dar Amazon a făcut apel la instanța de judecată superioară.

De ceva timp pe Amazon sunt vândute mii de produse contrafăcute, iar companiile care dețin brandurile respective se văd puse în fața unui val de plângeri de la clienții care cred că au achiziționat un produs original.

New Yorker consideră că această decizie este foarte importantă și va aduce pentru clienți siguranța că au cumpărat un produs original, iar pentru companii posibilitatea de a-și apăra mai bine brandul.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...