All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 29 mai | 2020

New Work și Afcon Electra au închiriat birouri în AFI Tech Park 1

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Companiile New Work și Afcon Electra au închiriat spații de birouri în AFI Tech Park 1. Odată cu aceste noi tranzacții, clădirea de birouri atinge un grad de ocupare de 80%.

Clădirea AFI Tech Park 1 a fost finalizată în trimestrul al treilea 2018, având o suprafață închiriabilă totală de 22.000 mp de spații de birouri clasa A.

- Publicitate -

După finalizarea celor 3 faze ale proiectului, AFI Tech Park va fi unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din zonă, oferind 56.000 mp de spații de birouri clasa A, în cele două clădiri P+8 etaje și un turn de 14 etaje.

Cine sunt New Work și Afcon Electra

New Work furnizează soluții privind spațiile de lucru pentru clienții din zona corporate, servicii integrate pentru birouri și servicii adresate spațiilor de co-working, cu peste 25 de centre de activitate în Ungaria, Polonia, Cehia, România și Ucraina.

New Work a închiriat un spațiu de 2,800 de metri pătrați în AFI Tech Park 1 și va opera, de asemenea, sala de conferințe a clădirii, care poate fi folosită de toți chiriașii AFI Tech Park 1, minimizând costurile de operare ale acestora.

Afcon Electra România este lider de piață în dezvoltarea și instalarea sistemelor electrice, termice, sanitare, ventilare și de stingere a incendiilor. Afcon Electra România își va reloca și extinde birourile prin închirierea unei suprafețe de aproximativ 500 mp în AFI Tech Park 1. Compania implementează proiecte electro-mecanice „la cheie” pentru centre comerciale, clădiri de birouri, hale industriale, hoteluri și spitale.

- Publicitate -

ULTIMELE

DAbo lansează DAbo Grill, un lanț nou de restaurante

DAbo lansează DAbo Grill, un lanț nou de restaurante cu specific barbeque. Franciza a deschis deja primul local DAbo Grill în Sibiu,...