Netopia Payments a lansat platforma mobilPay Delivery

Netopia Payments lansează mobilPay Delivery, platforma de comenzi de la restaurante, magazine și producători locali de produse alimentare.

Noul serviciu este integrat în aplicația mobilă mobilPay Wallet, un portofel digital cu care se pot face plăți în toate mediile.

În platformă au fost înrolate în perioada pilot peste 20 de restaurante din București, printre care La Mama, Speed Pizza, Sushi House sau Burger Van. Până la finalul acestui an, compania estimează listarea a peste 100 de restaurante partenere.

Pentru plasarea comenzilor, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea Restaurante din aplicația mobilPay Wallet, să își introducă adresa de livrare și apoi să aleagă preparatele sau produsele preferate de la restaurantele partenere disponibile în zonă.

Aceștia pot opta pentru una dintre cele două variante disponibile pentru primirea comenzilor: livrare la adresă sau pickup – ridicare personală.

În scurt timp în platforma mobilPay Delivery va fi adaugată secțiunea Magazine, adresată comercianților din domenii precum legume&fructe, apicultură, înghețată, vinuri, cafea sau produse tradiționale. Printre magazinele listate se vor regăsi Butoiul cu înghețată sau Gust Autentic.

- publicitate -