Nest Oradea, al treilea parc comercial RC Europe din țară, se deschide mâine

RC Europe inaugurează pe 27 august cel de-al treilea parc de retail al grupului din România, cu o investiție totală de 9 milioane de euro.

Parcul de retail Nest Oradea și ocupă o suprafață închiriabilă de circa 6.500 de metri pătrați. Lucrările de construcție pentru parcul de retail au demarat în octombrie 2019. 

Nest Oradea se află pe Calea Borșului, în partea de nord a orașului, în apropierea supermarketurilor Lidl și Kaufland. Parcul comercial are o parcare cu 200 de locuri și găzduiește 13 magazine locale și internaționale, printre care: Jysk, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt și Zoomania.

Este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe localizat în România și livrat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai. 

Primul parc de retail al cehilor de la RC Europe în România a fost deschis la Dorohoi, în 2017.

În afara celor trei proiecte din România, compania a mai dezvoltat și are în administrare două parcuri de retail Nest în Serbia, unde intenționează să dezvolte noi proiecte în 2020.

Dezvoltatorul deține cinci clădiri de birouri: două în Pitești, iar restul de trei în Craiova, Drobeta Turnu Severin și Slatina, totalizând peste 18.000 mp suprafață închiriabilă.

Compania are în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri de clasă A în București, Arc Office Building, care va ocupa o suprafață închiriabilă de 30.000 mp și un nou parc de retail în Sighișoara. 

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...