NEPI Rockcastle obține un împrumut pentru Ploiești Shopping City

Trending

NEPI Rockcastle a obținut un împrumut în valoare de 60 milioane euro pentru Ploiești Shopping City de la un sindicat bancar condus de BRD.

Finanțarea vine la trei luni după ce NEPI Rockcastle a preluat participația de 50% din Ploiești Shopping City de la partenerul său, printr-o tranzactie de 55,5 milioane euro.

Împrumutul, semnat în decembrie 2022, se încadrează în categoria finanțărilor verzi, beneficiind de certificarea sustenabilă BREEAM In-Use, calificativ Excellent, și de atestatul de performanță energetică de Clasa A.

În România, suntem în proces de reducere a impactului portofoliului nostru asupra mediului prin instalarea de panouri fotovoltaice, crescând astfel proporția de energie regenerabilă folosită, a precizat Eliza Predoiu, Chief Financial Officer, NEPI Rockcastle.

Ploiești Shopping City a fost inaugurat în 2012, având o suprafață închiriabilă de 46.800 mp, iar printre chiriași se regăsesc un supermarket Carrefour, un cinema cu 12 săli și peste 100 de magazine.

Printre brandurile prezente în centrul comercial se numără Adidas, H&M, Top Shop, Zara, Leonidas, McDonalds, Starbucks și Taco Bell.

CITEȘTE ȘI: Lidl inaugurează un nou magazin în Ploiești

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești