NEPI Rockcastle construiește primul proiect rezidențial propriu în București

NEPI Rockcastle a obținut autorizarea de construire și începe lucrările la Vulcan Residence, primul complex de apartamente propriu din România.

Vulcan Residence este o clădire de tipul P+12 etaje, cu etajul 12 retras, și va avea 256 de apartamente.

Proiectul situat lângă centrul comercial Vulcan Value Centre va fi finalizat în trimestrul trei al anului 2023, iar investiția se ridică la aproximativ 22 milioane euro.

Prețurile de lansare pornesc de la 64.500 euro + TVA pentru studiouri cu o suprafață utilă de 44 mp și ajung până la 218.000 euro + TVA pentru un duplex cu 4 camere.

Apartamentul tip dublex va fi situat la ultimele două etaje ale complexului, cu scară interioară și cu o suprafață utilă totală de 146 mp.

În viitor, noua divizia de real estate a companiei, NEPI Residential, va dezvolta complexuri rezidențiale în imediata apropiere a centrelor comerciale din portofoliului grupului.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...