NEPI Rockcastle a investit peste 136 milioane de euro în construcția Promenada Craiova

NEPI Rockcastle a inaugurat, astăzi, la Craiova, centrul comercial Promenada, în urma unei investiții greenfield de 136 milioane de euro, cea mai din sectorul de retail local din ultimii cinci ani.

Zona comercială Promenada Craiova are o suprafață totală de aproximativ 80.000 mp care integrează centrul comercial de 53.300 mp și un parc de retail de aproximativ 10.400 mp.

Zona comercială găzduiește peste 130 de magazine, printre care peste 20 de branduri pentru prima dată în oraș. Inaugurarea Promenada Craiova marchează intrarea oficială pe piața din România și regiune a Lefties.

În exclusivitate în Promenada Craiova sunt prezente brandurile Calvin Klein, Enzo Bertini, Modivo, Mohito, Nike, Obsentum, Peek& Cloppenburg, Tommy Hilfiger, Under Armour.

Centrul comercial va fi dotat cu cel mai mare proiect fotovoltaic dezvoltat la nivelul unui centru comercial din Romania, cu o valoare a investiției de peste 7 milioane de euro.

Zona comercială Promenada pune la dispoziția clienților peste 2.800 de locuri de parcare, precum și restaurante de tip drive-through, printre care și KFC. Proiectul va dispune și de un cinematograf Cineplexx.

Potrivit reprezentanților NEPI Rockcastle, proiectul generează, direct și indirect, peste 1.500 de noi locuri de muncă și dispune de cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova.

CITEȘTE ȘI: NEPI Rockcastle a cumpărat două centre comerciale la Budapesta și Sofia

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...