NEPI Rockastle va începe construcția Satu Mare Shopping City în decembrie

La solicitarea Property Buzz!, reprezentanții NEPI Rockastle au declarat: „construcția centrului comercial din Satu Mare va începe la finalul lunii decembrie, anul acesta, iar în cazul mall-ului din Târgu Mureș, ne pregătim pentru demararea lucrărilor de construcție în martie 2018. Lucrările de escavare vor începe înainte de luna martie. Purtăm, deja, de multă vreme și discuții cu potențiali chiriași si vom comunica mai multe despre asta pe măsură ce avansează construcția.”

În ceea ce privește pasarela pietonală peste râul Someș, din vecinătatea Satu Mare Shopping City, de execuția acestei lucrări se vor ocupa autoritățile locale. Pasarela se va deschide după inaugurarea proiectului.

„Avem satisfacția că vom aduce în regiune un proiect dorit de către locuitorii din zonă, care au simțit lipsa unui mall și care se vor putea bucura de un centru comercial aliniat la cele mai înalte standarde. Mai mult decât atât, proiectul va stimula activitatea economică în regiune, piața muncii, piața imobiliară.”, au adăugat reprezentanții companiei.

NEPI Rockcastle continuă expansiunea în țările din Europa Centrală și de Est: recent, au intrat pe o piață nouă – Ungaria – și au extins prezența în Bulgaria, prin adăugarea Arena Plaza din Budapesta și Paradise Center din Sofia în portofoliului grupului. Totodată, compania urmărește cu atenție și oportunitățile care pot apărea pe plan local. Filozofia NEPI Rockastle se bazează pe dezvoltarea exclusiv a unor centre dominante.

Extensia strip-mall Vaslui se deschide în prima jumătate a anului viitor

„Vom deschide extensia în prima jumătate a anului 2018 și vom reveni, în apropierea datei deschiderii, cu mai multe detalii despre brandurile pe care le vom aduce.”, completează reprezentanții NEPI Rockastle.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...