NEPI extinde magazinul Auchan din Pitesti

sursa foto: pitesteanul.ro

New Europe Property Investments („NEPI”) şi Auchan au semnat un acord pentru extinderea cu 3.500 mp a hipermarketului Auchan Piteşti, aceasta acţiune fiind parte a unui plan de reconcepere şi renovare pe care NEPI l-a iniţiat în cazul acestui proiect.

 

Suprafaţa netă de vânzare a hipermarketului Auchan va ajunge astfel la 12.500 mp, ceea ce îl va poziţiona pe primul loc în rândul centrelor comerciale existente în prezent în afara Bucureştiului.

Suma investită de NEPI pentru reconceperea şi extinderea parcului comercial din Piteşti, se ridică la 5 milioane euro. În cadrul acestui proces de extindere vor fi adăugaţi noi retaileri în galerie, centrul comercial devenind astfel principala destinaţie de cumpărături la nivel regional.

„Avem un plan interesant de renovare şi extindere a centrului comercial din Piteşti. Contractul semnat va întări poziţia Auchan de lider în topul retailer-ilor din Piteşti şi din regiune şi va aduce parcului un plus de valoare. Dorim să oferim comunităţii din Argeş un parc comercial care să reprezinte o atracţie majoră, un loc unde clienţii să găsească tot ceea ce doresc, la cele mai mici preţuri şi într-un cadru cât mai plăcut”, a declarat Tiberiu Smaranda, Retail Executive în cadrul NEPI.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...