NEPI cumpara magazinul Mobexpert Brasov

Fondul de investiţii NEPI si-a trecut in portofoliu printr-un contract de tip “sale and lease back” magazinul Mobexpert din Braşov şi terenul aferent, situat în apropierea hipermarketului Carrefour de la intrarea în oraş dinspre Bucureşti.

“NEPI are o opţiune pentru relocarea magazinului Mobexpert, în cazul în care o redezvoltare va avea loc. NEPI poartă în prezent negocieri cu Carrefour pentru combinarea activelor cumpărate de la Mobexpert cu cele deţinute de hipermarketul Carrefour din imediata vecinătate cu scopul de a redezvolta aceste proprietăţi într-un mall regional. În mare, termenii comerciali au fost agreaţi între Carrefour şi NEPI privind această redezvoltare, dar finalizarea parteneriatului este, printre altele, subiectul unor aprobări din partea consiliilor de administraţie ale Carrefour şi NEPI”, a anunţat fondul de investiţii sud-african.

În cadrul acestei tranzacţii omul de afaceri Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, a fost asistat de avocaţii firmei Ţuca Zbârcea & Asociaţii, în timp ce NEPI a lucrat cu avocaţii de la Reff & Asociaţii.

Carrefour şi NEPI mai dezvoltă împreună un proiect la Ploieşti.

Glovo aduce în platformă peste 3.000 de produse ale Mobexpert

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...