All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 6 iulie | 2020

Neogen Capital investește 500.000 euro în Avocado.red

Fondul de investiții Neogen Capital investește 500.000 euro în dezvoltarea serviciului Avocado.red, o platformă integrată care conectează utilizatorii cu specialiști din diferite domenii, precum terapeuți, avocați sau life coaches.

Dezvoltarea platformei a început din august 2019, iar anul acesta a fost extinsă echipa operațională și au fost consolidate tipurile de servicii oferite.

În prezent, pe Avocado sunt disponibile servicii de life & business coaching, consultanță legală sau psihoterapie, urmând ca în perioada următoare platforma să găzduiască și alte tipuri de experți, precum mentori de business, consultanți de marketing sau nutriționiști.

- PUBLICITATE -

Platforma Avocado.red se adresează atât persoanelor care au nevoie de un specialist, cât și companiilor care vor să ofere astfel de abonamente angajaților, ca beneficiu extra salarial.

În prezent, pe platformă sunt peste 50 de specialiști în life coaching cu peste 200 de sesiuni de coaching individual realizate, iar serviciile de consultanță legală și psihoterapie sunt disponibile din 15 iunie.

- PUBLICITATE -