Neogen Capital investește 150.000 euro în dezvoltarea Tulipr.ro

Fondul de investiții Neogen Capital își extinde portofoliul și intră în industria evenimentelor, cu o investiție de 150.000 euro în Tulipr.ro.

Aceasta este o platformă care conectează furnizorii de servicii de evenimente cu potențiali clienți interesați de organizarea unui eveniment.

Investiția va fi direcționată în cea mai mare parte către dezvoltare, prin adăugarea unor noi funcționalități care să permită utilizatorilor să organizeze și să coordoneze un eveniment.

O altă parte din investiție va fi alocată promovării platformei, astfel încât serviciul să ajungă la cât mai mulți potențiali utilizatori.

Soluția Tulipr.ro, lansată în octombrie 2020, găzduiește mai mult de 500 de furnizori activi și a atras mii de utilizatori interesați de organizarea unui eveniment privat sau de business. Doar în luna mai din acest an au fost încheiate cu succes peste 100 de contracte de colaborare prin intermediul Tulipr.ro.

Practic, platforma își propune eficientizarea procesului de identificare și contractare a furnizorilor de servicii pentru evenimente, venind astfel în sprijinul organizatorilor.

Utilizatorii completează formularul cu informații cheie și acesta este distribuit automat, conform unor algoritmi, tuturor furnizorilor al căror profil corespunde cu nevoia clientului.

Tulipr.ro se adresează deopotrivă sectorului de evenimente private, cât și corporate, culturale sau sociale. Platforma a fost lansată de către Larisa Burcă și Ioana Dragomir.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...