Neakaisa.ro inaugurează un showroom în București, în zona Gării de Nord

Magazinul online de obiecte sanitare și produse pentru amenajarea casei Neakaisa.ro, va deschide din 19 mai un prim showroom în București, într-o vilă monument istoric.

Anul acesta, showroom-ul va avea rol de  suport pentru activitatea din online, urmând ca din 2024 să genereze circa 10% din cifra de afaceri a companiei. Investiția alocată amenajării noului spațiueste de 70.000 euro.

Showroom-ul are o suprafață totală de 250 metri pătrați și este dispus pe două etaje ale unei vile monument din zona Gării de Nord, pe Strada Atelierului nr 20.

Noul spațiu este format din 11 camere amenajate de 11 designeri diferiți, fiind conceput ca un loc pentru inspirație, cu mai multe tipuri de amenajări ale băii și o varietate de produse, de la obiecte sanitare, pardoseli, tapet, riflaje până la obiecte de design.

Pe parcursul anului 2022, Neakaisa.ro a vândut peste 50.000 de produse, iar pentru 2023, compania estimează până la 58.000 de produse vândute, o creștere de 17%, având în vedere extinderea gamei.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI | Studiu: Ce înțeleg românii prin starea de bine acasă

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...