Nadeem Ilahi este noul reprezentant FMI pentru România

România și Bulgaria vor fi coordonate, începând cu 1 septembrie 2019, de către Biroul Reprezentanței Regionale a Fondului Monetar Internațional (FMI) pentru Europa Centrală și de Est cu sediul central la Varșovia, Polonia.

Nadeem Ilahi, în prezent șeful biroului din Varșovia, va coordona birourile din București și Sofia, care rămân deschise.

Înaintea poziției sale actuale, Nadeem Ilahi a fost șef de misiune pentru Bosnia și Herțegovina, Albania și Muntenegru, și a lucrat de asemenea în Egipt, Kazahstan, Republica Kârgâză și Azerbaidjan. Activitatea sa de cercetare s-a concentrat pe redemararea convergenței în Europa de Est prin lanțurile de valoare globale; efectele economice ale emigrației asupra statelor din Europa Centrală, de Est și Sud-Est; natura și implicațiile contagiunilor internaționale; și rolul macroeconomic al fondurilor petroliere.

Înainte de a se alătura FMI în anul 2000, Nadeem Ilahi, originar din Pakistan, a deținut poziții în învățământul superior la Universitatea McGill din Canada și Universitatea Lahore pentru Științele Managementului din Pakistan. Domnia sa deține licența și doctoratul Universității din California.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...