My Lidl Shop, un joc pentru telefonul tău

My Lidl Shop este singurul joc pentru gadgeturi mobile prin care fiecare utilizator devine managerul propriului magazin Lidl: un mecanism interactiv care ofera clientilor ocazia sa devina managerul unei unitati a retailerului si de a administra activitatea lui.

Aplicatia jocului My Lidl Shop este disponibil pentru dispozitivele mobile care au Android si iOS; poate fi descarcata din magazinele Google Play si App Store.

Proiectul My Lidl Shop este un joc care presupune provocari zilnice inspirate de cumparaturile in locatiile Lidl. Utilizatorii care opteaza pentru rolul unui manager de magazin va gestiona activitatea acestuia pe sase niveluri. Provocarile cresc cu fiecare noua etapa parcursa, iar odata ajuns manager problele sunt mai solicitante.

In plus, fiecare noua proba indeplinitata aduce monede, puncte, trofee si recompense care asigura accesul la urmatoarele niveluri. Prin scanarea produselor semnalizate in joc, clientii vor putea debloca noi avantaje ale aplicatiei.

Pe langa functia de divertisment, pentru care a fost lansat jocul, cei care opteaza sa parcurga acet joc vor putea observa si intelege ce inseamna afacerea Lidl cu tot ce inseamna orientarea catre client.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...