Mozaik Investments devine acționarul majoritar al platformei de plăți Pago

Mozaik Investments cumpără participația de 51,12% deținută de Banca Transilvania în Timesafe SRL, compania care operează aplicația Pago în România.

Este primul pas dintr-un proces prin care companiile care operează Pago în România, Polonia și Italia vor fi consolidate sub o companie nouă.

După finalizarea acestui proces de consolidare, compania rezultată va fi evaluată la 10 milioane de euro.

Parteneriatul operațional dintre Banca Transilvania și Pago pentru procesarea plăților de facturi și a celorlalte tipuri de plăți disponibile în aplicație rămâne valabil.

Pago este o aplicație lansată în anul 2017, cu ajutorul căreia s-au plătit peste 10 milioane de facturi către cei peste 380 de furnizori de utilități integrați în România.

Aplicația poate fi folosită și pentru plăți de taxe și impozite locale, reîncărcări de cartele telefonice, asigurări RCA și de călătorie, transfer de bani în timp real și donații către ONG-uri.

Aplicația Pago este prezentă și în Polonia, urmând a fi lansată și în Italia. Mozaik Investments a intrat în 2019 în acționariatul 5 to go și Flavours.

CITEȘTE ȘI: Qoobiss lansează o aplicație de înregistrare și KYC pentru industria financiară

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...