Motive să alegi o furgonetă Iveco Daily

Sectorul transportului de mărfuri sau de persoane cu vehicule ușoare este unul dintre cele mai dinamice din economie. Dinamismul acestuia este de fapt măsurat, printre alți indicatori, prin activitatea mai mare sau mai mică a acestui tip de transport. Un vehicul ușor este caracterizat ca fiind vehiculul cu cel puțin patru roți și care este autorizat să transporte mărfuri cu o sarcină maximă care nu depășește 3,5 tone.

Particularitatea acestei categorii de transport „ușor” este dublă: sunt vehicule adaptate pentru a transporta un volum mare pe distanțe medii. Pe de o parte, sunt special echipate pentru a transporta un volum maxim de marfă sau de persoane, respectând limita de 3,5 tone, pe de altă parte sunt rezistente și optime pentru oraș. Dimensiunile mici și motoarele puternice cu un consum moderat le fac ideale pentru transportul pe distanțe scurte și medii.

Pe parcursul istoriei sale de peste 40 de ani, Iveco Daily a adus îmbunătățiri continue, ridicând experiența de condus la cele mai înalte niveluri în industrie. În gama de autoutilitare Iveco Daily există următoarele categorii de vehicule ușoare:

Daily Van, care este destinat pentru transportului de marfă pe distanțe scurte și medii. Mult mai mult decât un vehicul comercial, noul Furgon Daily este conceput pentru a vă ajuta afacerea dumneavoastră să opereze în mod durabil și profitabil.

Daily 4×4 destinat pentru misiuni off-road. Acestea sunt echipate cu motoare F1C EURO VI-D de 3 litri generând putere de 180 CO la un cuplu de 430 Nm. Daily 4×4 șasiu sau furgon poate îndeplini orice misiune pe toate drumurile cu ușurință. Mai mult, omologarea Euro VI-D Heavy Duty face ca Daily 4×4 să fie mai mult decât un camion pentru zonele greu accesibile.​

Daily Microbuz este alegerea care oferă confort maxim pentru transportul de persoane. Modelul Daily Tourys este sinonimul confortului și stilului pentru autobuzele turistice, într-un model compact.

În fine, categoria Daily Sasiu destinat pentru servicii de distribuție, pentru sectorul de construcții și nu în ultimul rând pentru transport de marfă. Cabina șasiu New Daily Chassis Cab este concepută pentru a vă ajuta să gestionați afacerea în mod fiabil și profitabil.

Oricine se gândește să cumpere un vehicul comercial ar trebui să considere Iveco drept o marcă câștigătoare din mai multe motive: Avantajele față de concurenții săi sunt:

1. Diverse caroserii disponibile: dubă, dubă de familie (semi-vitrată), dubă „Versiune Mini Bus” (complet vitrată).

2. Noi motoare Euro 6, mai puternice și mai eficiente. Producătorul Iveco promite economii de combustibil de până la 10% cu funcția zilnică de înaltă eficiență a acestei autoutilitare și sistemul de oprire a motorului Start & Stop la semafoare. Această eficiență este susținută de o nouă turbină cu geometrie variabilă controlată electronic și de noile sale anvelope cu rezistență la rulare.

3. Transmisie Hi-Matic Iveco. Acest sistem de transmisie automată cu 8 trepte, primul din categorie, garantează șoferului un confort absolut la condus, ținând cont că acesta petrece ore întregi la volan.

4. Comoditate. Pentru șofer s-a căutat confortul, cu o cabină confortabilă. În plus, servodirecția electrică este foarte precisă și ușor de acționat, fără efort.

5. Când vine vorba de întreținere periodică, Daily oferă intervale mai lungi de schimbare a uleiului, ceea ce înseamnă economii de până la 10% la costurile de întreținere în misiunile urbane.

Când începeți să căutați un vehicul comercial, sunt multe lucruri la care trebuie să fiți atenți. Cel mai important lucru este să-l alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii. Din acest motiv, alegerea autoutilitarei potrivită presupune să știți în prealabil ce căutați. În general, ar trebui să acordați atenție următoarelor elemente: capacitate, dimensiuni, număr de locuri, consum, calitate și confort.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...