All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
9.9 C
București

Motive pentru un credit rapid sau un credit ipotecar

Creditele rapide sau creditele ipotecare îţi permit să obţii banii de care ai nevoie pentru diferite nevoi: achiziţii mari, cheltuieli urgente, investiţii, tratamente medicale sau diferite urgențe.

De exemplu, un credit ipotecar reprezintă împrumutul pe care îl soliciți atunci când ai în plan achiziționarea unei locuințe, construirea unei case sau renovarea acesteia și poți gira cu locuința respectivă. Perioada lungă de rambursare, cât și dobânzile mult mai mici sunt factori de care trebuie să ții cont în solicitarea creditului ipotecar.  

În același timp, un credit rapid este genul de împrumut pe care îl poți solicita atunci când ai nevoie de o sumă de bani într-un timp scurt. Pe lângă rapiditatea acordării, acesta presupune sume mai mici și o documentație mai puțin stufoasă.

Totuși, este bine să știi care sunt principalele motive pentru care poți solicita credite rapide sau ipotecare. 

Consolidarea datoriilor

- PUBLICITATE -

Consolidarea datoriilor sau refinanţarea datoriilor presupune acordarea unui împrumut pentru a putea plăti alte împrumuturi. Poate fi privit ca un proces de finanţare pentru datoriile personale sau ale unei firme. Prin consolidarea datoriilor poţi obţine o dobândă mai mică şi, totodată, confortul de a achita un singur împrumut, sau o singură rată lunară.

Întâmpini dificultăţi financiare

În cazul în care te confrunţi cu greutăţi financiare, un credit te poate ajuta să ieşi din impas, cu condiţia să plăteşti la timp ratele aferente. De asemenea, ține cont de tipul de dificultate pe care o întâmpini. Astfel, dacă ai o datorie scadentă în viitorul apropiat, optează pentru un credit rapid. În schimb, dacă suma datorată este una semnificativ de mare, creditul ipotecar este cel care te poate ajuta.  

Renovarea locuinţei

În funcție de modificările pe care vrei să le faci, un credit rapid sau ipotecar poate fi varianta ideală pentru a face rost de banii necesari pentru renovarea locuinţei. Fie că e vorba de înlocuirea acoperișului, instalarea de panouri solare sau renovarea bucătăriei,  dacă nu ai banii necesari la îndemână, un împrumut poate fi de mare ajutor. 

Achiziţii mari

Echipamentele de uz casnic se pot strica exact când nu te aştepţi, iar înlocuirea lor poate fi foarte costisitoare. La fel de neplăcută este şi defectarea autoturismului, mai ales dacă fondurile tale nu permit cumpărarea de piese noi cu banii în mână. Pe lângă acestea, mai există multe alte exemple de situații în care vei avea nevoie de anumite sume de bani urgent. Neavând la îndemână aceste fonduri, creditul rapid este dintre soluțiile la care poți apela.

Vrei să pleci în vacanţă mult dorită?

Cu siguranță, ai cel puțin un vis sau o plăcere pe care ai vrea să o îndeplinești la un moment dat. De exemplu, dacă ai visat întotdeauna la o croazieră de lux sau o lună de miere de care nu ai avut parte imediat după căsătorie, un credit poate fi soluţia, dacă ştii că poţi achita la timp ratele lunare. Indiferent de motivul pentru care îţi doreşti această vacanţă, trebuie să ştii că există soluţii rapide pentru a-ţi împlini visul.

- PUBLICITATE -