All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 21 ianuarie | 2021
2.4 C
București

Money Buzz! vorbește despre economie, afaceri, investiții în domenii cheie, industrie, imobiliare, cele mai noi deschideri de magazineinfrastructură, birouri.

Money Buzz! Afaceri

Afaceri este categoria de informații care te ține la curent cu ultimele noutăți din rândul companiilor românești, de la cele mai importante la imm-uri. Acordăm o importanță majoră analizelor de business realizate atât intern, de redactorii noștri, cât și de marile companii de consultanță.

Bilanț este subcategoria care îți arată cum au performat companiile, ce investiții au realizat, ce linii de business au fost cele mai performante și ce profit au avut.

Big Boys este o categorie dedicată giganților, aici vei găsi cele mai importante informații din rândul corporațiilor listate pe Wall Street.

Money Buzz! Economie

Economie este o categorie care îți prezintă rând analize, studii, comparații, grafice din economia locală și mondială.

Nu lipsesc informațiile din cele mai importante ramuri ale economiei românești: industrieinfrastructurălocuri de muncă și tehnologie.

O atenție deosebită o acordăm informațiilor despre posibilitățile de finanțare, atât pentru tine, cât și pentru compania ta, fie că vorbim de credite de nevoi personale, investiții, sau credite ipotecare.

Categoria oportunități îți aduce mai aproape ocaziile pe care ar trebui să pui mâna, fie că vorbim de programe ale statului, ale unor entități private, sau licitații.

Money Buzz! Investiții

Când vorbim despre investiții îți prezentăm cele mai importante achiziții ale companiilor, preluărri, investiții în noi produse sau linii de producție, emisiuni de obligațiuni, listări pe bursă, sau analize din domeniul M&A.

Money Buzz! Imobiliare

Categoria imobiliare, una dintre cele mai iubite de cititori, se axează pe informații din domeniu și analize ale celor mai importante tranzacții.

Retail vorbește despre deschideri de magazine, centre comerciale și planurile ale marilor retaileri. Acordăm o mare importanță programelor și inițiativelor companiilor care activează în comerțul local și punem accent pe viitor, prin informațiile din retailul online.

Birouri îți arată care sunt cele mai noi proiecte pe segmentul office, inovațiile din domeniu și noutățile legate de tranzacțiile din acest sector.

Rezidențial vine în sprijinul celor interesați de cele mai noi proiecte de locuințe, în special din zona București-Ilfov.

Homework este o categorie de lifestyle, îți arată cum să îți amenajezi singur locuința sau biroul.

Money Buzz! Index

Index este o inițiativă prin care venim în spijinul cititorilor oferindu-le o modalitate simplă de a naviga pe site, prin listarea celor mai importante companii locale și internaționale, pe domenii de activitate.

2010

Pornim proiectul PropertyBuyer.ro, din dorința de a informa publicul despre cele mai noi proiecte din retail.

2015

În linie cu noul concept al publicațiilor grupului (Buzz! – știri corecte, scurte, imediat ce se întâmplă), PropertyBuyer.ro se transformă în PropertyBuzz.ro, care preia și site-ul cu informații din domeniul rezidențial, ProprietariDirect.ro

2017

Apare MoneyBuzz!, publicația axată pe informații economice care reunește sub același brand fostele portaluri PropertyBuzz.ro și CuponBuzz.ro

2020

Continuăm extinderea prin lansarea MoneyBuzz! Europa, portal în limba engleză, cu informații economice din România și Europa Centrală și de Est, în special din Bulgaria, Grecia, Cehia, Polonia, Slovacia și Austria. Achiziționăm domeniul MoneyBuzz.mobi, pentru a facilita accesul cititorilor străini la versiunea în limba engleză a portalului.