Moneda digitală românească LANC se listează astăzi și pe PancakeSwap

Lanceria.io anunță listarea token-ului LANC și pe platforma internațională PancakeSwap, unde moneda va deveni disponibilă pentru tranzacționare începând de astăzi, ora 17.

PancakeSwap are peste 1,7 milioane de utilizatori activi. E destinată tranzacționării de criptomonede și tokeni și rulează un volum zilnic între două și nouă sute de milioane de dolari.

Lanceria.io a listat moneda românească LANC pe platforma DigiFinex în urmă cu zece zile.

Token-ul LANC e proiectat să susțină Lanceria.io, prima platformă pentru freelanceri care va accepta plata în sistem hibrid: FIAT și criptomonede.

Freelancerii vor putea astfel să încaseze banii de la beneficiari mai rapid și să scape de comisioanele percepute în general de astfel de platforme.

De exemplu, dacă platformele tradiționale rețin până la 20% din încasările freelancerilor, Lanceria.io va permite acestora să-și încaseze plata integral.

Proiectul a trecut prin două runde de finanțare, în care a atras 1.250.000 de dolari.

Lanceria.io e fondată de antreprenorii români Florin Mitu, Sebastian Săraru și Robert Tudor și se adresează freelancerilor și angajatorilor din toată lumea și din toate domeniile de activitate.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...