All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 27 mai | 2020

Momax Shopping City Oradea se va deschide în 16 ianuarie

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Momax Shopping City Oradea, al doilea magazin al austriecilor în România, după cel de la Timișoara, va fi inaugurat în data de 16 ianuarie 2019, ora 7:00.

Momax Oradea este situat în Calea Aradului, nr. 87, în incinta Shopping City, centrul comercial închis în 2017 și cumpărat ulterior de Lotus Center. Interesant este că, pentru moment, Momax este singurul magazin din Oradea Shopping City.

- Publicitate -

Conform retailerului „Numeroase sortimente moderne și prețuri avantajoase, într-un spațiu generos și o atmosferă prietenoasă, ca acasă, definesc noul magazin ca reper în materie de amenajări interioare.”

Momax a luat ființă în 2002, atunci când a fost deschis primul magazin, în Dornbirn/Voralberg. Acesta a fost urmat de alte deschideri în Austria, Germania și alte state europene. Fiecare magazin Momax oferă, pe o suprafată de 6000-8000 mp, idei pentru amenajarea casei oferind interioare moderne la prețuri avantajoase.

- Publicitate -

ULTIMELE