Mom o’clock lansează un marketplace creat de mame pentru mame

Mom o’clock anunță lansarea unui marketplace local creat de mame pentru mame. Acesta include în momentul de față peste 100 de branduri și aproximativ 10.000 de produse listate.

Printre categorii se numără îmbrăcăminte și încălțăminte, jocuri și jucării, transport bebe, camera copilului, creșă, grădiniță, școală, cursuri și ateliere, proaspete/viitoare mămici, și altele.

Mom o’clock marketplace va oferi atât produse, cât și servicii destinate mămicilor, acoperind o arie largă de necesități, din perioada de sarcină și până când copilul lor merge la școală.

„Ne-am orientat către parteneri care folosesc materiale baby friendly, oferă produse deosebite, unele în serii limitate, așadar încercăm să ne diferențiem și prin portofoliu de alte magazine online existente. Ne place să spunem că ne alegem furnizorii cu grija cu care mamele își cresc copiii”, spune Andra Sima-Pencea, co-fondator Mom o’clock.

Oana Boia și Andra Sima, cele două mămici-antreprenor din spatele brandului, au deschis anul trecut prima cafenea baby-friendly din București.

Obiectivul este ca într-un an să ajungă la 2000 de comenzi pe lună și să plaseze marketplace-ul momomclock.ro în topul opțiunilor din mintea mamelor când vine vorba de cumpărături pentru copiii lor sau chiar și pentru ele.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...